onsdag 20 januari 2010

Agent X9 nr 2/2010 ute nu!Vi har varit lite dåliga med att uppdatera bloggen sista tiden och skyller på... eeh... flytt, mycket jobb samt snöstorm.
Men här kommer iallafall omslaget på nya numret.
Det allra coolaste med det här numret är att episoden The Vikings aldrig har kunnat hittas med tillfredställande kvalité.
Förrän nu.
Tack vare våra hängivna samlarvänner kan vi nämligen stolt säga att vi här har den bästa publiceringe någonsin!
Med 76 av stripparna nyscannade direkt från Holdaways original!
Tack Roger, Peter, Guy och Janne för era bidrag.
Stort tack även till Väinö Rinne i Finland samt Ylva och Micke på Bulls hjälpte till att hitta de bästa tänkbara kopiorna i de fall vi inte fick tag på originalen.

Och i Sherlock Holmes-episoden sitter vår hjälte alltså bakom lås och bom, skäligen misstänkt för mord på en före detta polismästare.
Med anledning av Sherlock Holmes har vi även en text av Sherlock-experten Mattias Boström som bland annat driver www.SherlockHolmes.se.

1 kommentar:

  1. Anders Vänerbo28 januari 2010 14:20

    Detta var bra vikingar :) Men först Sherlock,startade med den nu också (fast strömmen hade gått,(en avigsida av att bo på Dal) & detta är nåt jag ser fram emot (har Moore & co gjort nåt mer?) Samt nu över till vikingarna :) den va gör bra,(eller va fan man nu ska säga?) typ ,god shit man.Så tack till er alla som letat som hittat som lånat ut. Ha de Av.

    SvaraRadera