torsdag 30 juni 2011

Ursäkta frånvaron

Vi har haft fullt upp med att få fram rätt material och skicka till tryck, såväl till Agent X9 som till andra fina tidsskrifter. (Förhoppningsvis har ni en en prima Don Rosa-bok i handen i höst!). Men vi ska uppdatera här. Med de censurerade stripparna och en text angående dessa av Karl-Erik Lindkvist. Vi lovar!
Snart!

7 kommentarer:

 1. Just det, undanhålla min utläggning om censureringen av The Gallows Bird och inte kunna hitta på bättre ursäkter än så här...!? Suck, skall inte serietidningsredaktörer vara kreativare än så? :-P

  SvaraRadera
 2. Ja efter att ha läst The Gallows Bird så kan då inte jag förstå varför strippar var censureade ??
  Men bra var den (historien) fast vad annat är väl ändå att förvänta sig från Peter :)
  Men ärligt frågat vad var & varför var det censurerat ? Det var ju inget som inte min lilla mage tålde ;) så käre Red `spill bönorna`vad berodde det på ?
  För övrigt var ju historien bra bilderna gick att läsa (stora) språket kul att höra & annat söm gjorde den bra. så tack för en bra historia & en stunds avkoppling från livet utanför dörrarna :)
  Så nog om Modesty nu ska ja läsa Irina :) (& i färg också) Live long..

  SvaraRadera
 3. Trevlig överraskning med Irina i färg. Hoppas på fler albumserier i sin originalfärg. Serier tecknade för svart/vitt tryck hoppas jag att ni även i fortsättningen trycker just så.

  SvaraRadera
 4. Kanske väga upp det med en CIA historia nästa gång, lite trött på antiamerikanskt vinklade historier

  men XIII var bra, de andra historierna, tyvärr, inte denna, bättre kunde man hittat för färg än en våldshistoria, inom KGB dessutom som är ett minne blott och skall så vara

  Be well,
  LPWJ

  SvaraRadera
 5. kvalificerade önskningar.
  Lovar inte CIA men under 2012 kommer iallafall en story som är en slags amerikansk hjärntrust antagligen att dyka upp. Och en del annat kul som vi sitter i bunkern och försöker få ihop just nu!

  SvaraRadera
 6. Mina favoriter är annars Wayne Shelton och den mer mystiske Niklos Koda

  är 43 och har börjat läsa X9 pånytt liksom Fantomen sedan 2007; vilket ebbade ut ca 1987 innan som då gick över till Heavy Metal och annat

  nya serier plus nostalgi är ett bra recept

  Be well,
  LPWJ

  SvaraRadera
 7. Ett och annat ska du nog gilla nu när du gjort comeback ska du se!
  Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera