lördag 12 december 2009

Bästa omslag 2009 – OBS! Röstningen är avslutad.

Vi vill gärna veta vilket omslag som ni tyckte var bäst 2009.
Och ni får gärna lämna kommentarer, kanske rent av konstruktiva förslag, bland kommentarerna.
Där kan ni också skriva om ni gillar en viss bild, men kanske inte layouten, eller valet av färger, etc. Sådant som ni tycker och tänker helt enkelt.

Instruktioner: Klicka i den cirkeln som är över det omslag, innan "Nr X", som du vill rösta på.
För att se omslaget större: klicka på bilden.
(klicka på "visa föregående sida" (vänsterpilen) uppe till vänster i ditt surffönster för att komma tillbaka)
klicka sedan på "Rösta"-knappen under omslag nr 13.

Tack för hjälpen!














acepolls.com

5 kommentarer:

  1. Det sägs att en bild säger mer än tusen ord & jag valde 7an för simplast/enklast är bäst,fast kanske vem vet också det att Holdaway är bra mycket bättre än det mesta :)
    Mvh A

    SvaraRadera
  2. Jag röstade på trean. Men det hade varit bättre om det täckt hela bilden. Samma sak med de andra 100 Bullets-omslagen. Och Mangusten-covret som låg bra till även det. De målade Modesty-omslagen (8 och 9) är också bra! Gillar färgläggningen.

    SvaraRadera
  3. Även om stilen är något av tradition vad gäller Modesty-omslagen, finner jag många av Romero's omslag (som till exempel 8, 12 och framför allt 13) framställa Modesty som onödigt våpig.

    Både nr 6 och 7 är underbart rena i sin stil, men det är svårt att välja bort det Modesty-omslag som drog mig tillbaka till X9-samlande efter ett par års uppehåll.

    SvaraRadera
  4. Måste skicka in en röst på nr 7, det var det omslag som jag nästan ville rama in och sätta upp på väggen som tavla när jag fick den i brevlådan.
    Underbara klassiska Modesty!

    SvaraRadera
  5. Jag måste ju ge min röst på nr 7 eftersom jag nästan ville rama in den och hänga upp på väggen när den kom hem i brevlådan.
    Underbara klassiska Modesty!

    SvaraRadera