torsdag 6 maj 2010

Agent X9 nr 6 ute nu



I nya numret hittar ni Modesty-episoden The Killing Ground som är en serie som publicerades utanför den ordinarie produktionen. Detta på grund av en strejk i England. Eftersom specialepisoden är betydligt kortare passade vi på att maxa numret med ett helt album av Empire USA, Torpedo 1936 samt en klassisk Corrigan-episod.

Dessutom har vi en gästtecknare som står för omslaget den här gången: Alejandro Sicat.
En helt annan typ av linjer än Romeros.
Hoppas att ni gillar det!

3 kommentarer:

  1. Anders Vänerbo14 maj 2010 kl. 10:18

    & nu över till nåt helt annat (fast detta ska sägas på engelska) :) Det var gott att se Empire USA igen, & kunna få se de kristna knäppgökarna föra landet till samma nivå som deras ´fiender´(för det är väl vad som kommer att ske)?
    Tack gode Spock för europeiska serier. Så hittar ni mera av detta godis så fram med det bara. & nu över till Modesty, den va bra, fast något kort :) & då menade jag inte hennes kjol ;) skämt åsido även ett kort avsnitt kan va bra, & nu Torpedo (lol) :) den va kul, vilket man inte kan säga om x9 (eller bra) nåja detta om detta. ha de A

    SvaraRadera
  2. Går det verkligen att böja sig sådär som Modesty gör på bilden? Hon är säkert vig i och för sig.

    SvaraRadera
  3. Anders Vänerbo17 juni 2010 kl. 15:55

    Tja det är väl mer en vridning än böjning,& tränar man mot Willie så får man nog vara både smidig & vig & kunde Batman åla sig ur en kista (gammalt nummer)så ska väl detta kunna gå :)
    Annars får man väl skylla på artistiska friheter:)
    Live long and prosper.

    SvaraRadera