torsdag 1 juli 2010

Snyggaste omslaget ever?Nu finns Agent X9 nr 8/2010 i butik.
På redaktionen är vi mycket stolta över att kunna stoltsera med det kanske snyggaste omslaget någonsin. Det är den australiensiska illustratören och Modesty-fanet LoopyDave som står bakom det och aldrig har väl något annan lyckats hitta stilen bättre än självaste Jim Holdaway.
Eller?
Vad säger ni?

Episoden är dessutom en av redaktörens favoriter: Bad Suki.
Som av en händelse är det även översättarens nemesis. Läs mer om det i ledaren!

Dessutom får man med ett härligt sommarkorsord att klura på i hängmattan, en ny episod av 100 Bullets där Dizzy är i Paris, Torpedo fortsätter vara osympatisk samt en bra genomgång av det London som O’Donnell placerat Modesty och Willie i den här gången, signerat Karl-Erik Lindkvist.

Missa således inte det här numret!

9 kommentarer:

 1. Gillade verkligen omslaget och ni har rätt, snyggaste någonsin. Ni borde trycka en affisch och skicka med tidningen!

  SvaraRadera
 2. Peter Bäckgren, Finland11 juli 2010 16:38

  Hyggligt omslag, får upp hoppet en aning om att det kanske finns en liten chans att O'Donnells arvingar (?) kunde tänka sig nyskrivna avsnitt. Givetvis gjorda med klass, helst styrda från Sverige a la Fantomen.

  Men vaaaaad f------------n, korsordet är sms only? Stört mig på saken i Elvis i evigheter och nu gör X9 samma? Tänk nu på de av oss utlänningar som inte *kan* sms:a betalnummer inom Sverige.

  SvaraRadera
 3. Ledsen med korsordet.
  Men de som inte kan sms:a kan så klart skicka det med vanlig post.
  I Både Elvis och X9:s fall.
  Adressen står på innehållssidorna!

  SvaraRadera
 4. I x9:s fall kan du faktiskt skicka till redaktionens emailadress också: x9@egmont.se

  SvaraRadera
 5. Alldeles för mycket plast över hela den här bilden. Speciellt Modesty ser ju ut som en docka här. Varför inte satsa mer på Svenska artister på omslagen istället?Det finns ju fler duktiga tecknare än jimmy Wallin i det här landet. Mikael Bergkvist är en t ex. Eller varför inte norrmannen Dag Frognes som har gjort fantomen tidigare och som är jäkligt skicklig med målarpenseln?

  SvaraRadera
 6. Anders Vänerbo15 juli 2010 14:55

  Detta var ett mycket snyggt omslag så jag stödjer verkligen Juho,om affisch (eller kanske en vinst vid nått tillfälle)? Eller är den helt & hållet i Loopydaves händer? Om så är fallet ,fråga honom!?
  A

  SvaraRadera
 7. Det är en suverän idé att köra med gästtecknare, det finns många som skulle kunna göra det bra! Det här omslaget är det snyggaste någonsin, och jag ser fram emot fler i olika stilar.

  Ser också gärna en affisch med Loopydaves konstverk -- eller ännu hellre ovikta bilder som lämpar sig för inramning. Jag hade lätt betalat en slant för det.

  SvaraRadera
 8. Håller med om att omslaget är MYCKET snyggt! Alla konstnärer gör dock samma fel: enligt O'Donell har Modesty violblå ögon! Fortsätt med gästartister,det är roligt att se olika stilar. Gussfre, Doc.

  SvaraRadera
 9. Som sagt. Enligt O’Donnell har hon även bruna ögon.
  Särskilt i serien. Se följande post:
  http://agent-x9.blogspot.com/2010/07/modestys-ogonfarg-brun-eller.html

  SvaraRadera