måndag 14 februari 2011

Läsarna har sagt sitt – Modesty går tillbaka till stort format

Saxat från ledaren i Agent X9 nr 4/2011:



Så i nr 5 är alltså Modesty tillbaka i större, redigerat format.
Håll ut alla som ogillar förändringen.

/Red

8 kommentarer:

 1. Stort TACK för att ni lyssnar på läsarna. Som tidigare luftats, så är det jättebra att köra på det som majoriteten trots allt förespråkar.
  Jag tror det kommer bli kanonbra.

  Det blir en fröjd att läsa Modesty i stort format igen, och jag är övertygad om att biserierna kommer hålla precis lika bra ändå.

  Bra jobbat!
  MVH / Stefan

  SvaraRadera
 2. Tack! För att man får se Modesty igen,de små bilderna hade kanske nån fördel (som inte jag såg:) förstår eran åsikt om att få in mer än ´bara´ Miss M & Mr G (Garvin) i tidningen men de små bilderna tog bort läsupplevelsen den tecknade skönheten i bilderna ansikts uttryck,gester,mm. Så tack för återgången :)
  Mvh. A
  Ps .skall ju givetvis tillägga att year one var ganska bra (när ni talade om att det var Howard Chaykin som hade skrivit historien så steg den i aktning,samt att ja började läsa den på ett annat sätt :) han är en skitstövel,men en bra skitstövel (på att göra bra historier alltså) för alla som inte gjort det än,läs American Flagg!! Den är bra :)
  Samt gjärna mera Holmes !! Ett tack för att ni hittade den !
  Även tack för gäst tecknarna (ser fram emot Wanloo :)
  Ds.

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att Agent X9 är gammal nostalgi, med serier och innehåll som är utgånget ur tiden flera gånger om - men samtidigt så har ni lyckats göra denna nostalgin fräsch och rolig igen.
  - Kluven nu.
  Är detta serietidningarnas 'Indiana Jones'?

  SvaraRadera
 4. TACK!!!

  Har precis varit hos optiktern och fått nya glasögon, men Modesty i litet format är fortfarande jobbit att läsa.

  Dessutom är serien så vältecknad så att det är viktigt att alla detaljer i bakgrunden osv kommer fram ordentligt.

  Var faktiskt mycket nära att avsluta min prenumeration när Modesty gick över till litet format.

  SvaraRadera
 5. Nej, detta var ingen bra nyhet för oss som redan har Modestys äventyr 3ggr om. Att få mindre sidor serier som man inte redan läst är nog för att man återigen ska fundera över om det verkligen är värt att lägga pengar på tidningen.

  SvaraRadera
 6. Tycker att ni ska tänka över förslaget att öka sidantalet med minst 16 sidor igen. Som Sir-L skrev, så en delv av läsarna redan läst Modesty-äventyren ett flertal gånger, och skulle vilja se mer av andra serier också.

  SvaraRadera
 7. Jo. åsikterna går lite isär när det kommer till Modesty. Men försäljningssiffror och mail talar sitt tydliga språk.
  Ni ska inte räkna med att 116 sidor kommer bli standard.
  Men jag kan redan nu avslöja att sommarens nummer kommer bli så. Det är en av tre stora överraskningar med det numret. Förhoppningsvis kommer det göra alla på gott humör. Till och med de som ogillar Modesty kommer gilla henne – eftersom det är tack vare henne vi har möjligheten att göra de som inte gillar henne tillfredsställda. Hoppas vi.
  Den som lever får se.

  SvaraRadera