onsdag 8 juli 2009

100 Bullets resumé – episod 4-5: Shot, Water back


Omslag: Dave johnson


100 Bullets resumé – episod 4-5: Shot, Water back
(Agent x9 nr 3/09)

Lee Dolan jobbar som bartender på en sjabbig sylta. Han var tidigare stjärnkock med egen restaurang. Han var rik och lyckligt gift, Men den guldkantade tillvaron fick ett abrupt slut när FBI knackade på dörren och hittade barnpornografi på Dolans hårddisk. Hans fru begärde skilsmässa, barnen ville inte träffa honom och ingen ville äta på hans restaurang.
Det är nu Agent Graves anländer med sin omtalade attachéväska. Det visar sig att en ung societetsdam vid namn Megan Dietrich planterat bilderna på hårddisken. Dolan söker upp Megan efter att ha stulit en brosch som vandrat genom släkten i århundraden. Hon visar sig vara långt mäktigare än han kunnat föreställa sig. Med några få knapptryckningar på datorn kan hon ge honom ett nytt liv och fylla såväl hans som barnens bankkonton och säkra deras framtid. Dolan accepterar erbjudandet. Men innan han hunnit ut ur rummet faller han ner död efter att Megan avlossat ett välriktat skott.
Megan raderar Dolan ur personregistret samtidigt som hon lyfter luren för att  ringa någon och berätta att Agent Graves inte är död som de tidigare trott ...


Megan och hennes brosch.


Megan och ett välriktat skott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar